Az egyik áldozaton már nem tudtak segíteni

Horrorvonat: lángolt a két mérnök a sínek mellett

Lángra kapott két vasúti mérnök, amikor egy hibát akartak kijavítani, de túl közel kerültek a nagyfeszültségű vezetékhez. Az utasok nem segíthettek a haláltusáját vívó áldozaton.

2012.07.19 09:29ma.hu

Elborzadva nézték végig az utasok a németországi Hannover Északi pályaudvarán, amikor szó szerint a szemük előtt kapott lángra két pályamérnök. A férfiak egy hibát igyekeztek kijavítani a síneknél, amikor egyelőre tisztázatlan módon mindketten érintkezésbe léptek egy magasfeszültségű vezetékkel.

Az egyik férfi megúszta az áram okozta sérülésekkel, igaz, pontosabb állapotáról nem közöltek híreket, a másik viszont abban a pillanatban felgyulladt, és az utasok tehetetlenül nézték, amint küzd a lángokkal. Mire a tűzoltók a helyszínre érkeztek, már nem lehetett rajta segíteni: a vörös ördögöt ugyan sikerült megfékezni, ám addig nem tudták a mentők az áldozatokat ellátni, míg ki nem kapcsolták a 15 ezer voltos kábeleket - adta hírül az austriantimes.at osztrák hírportál.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.