Valóságos tűz-alagútban egyensúlyozott a bajnok

Lángolva menekült a szörfös a hullámok elől

Hatalmas tűzcsóvaként süvített végig egy 31 éves szörfbajnok Indonézia partjainál, a lángok úgy ölelték körül, mintha egy tüzes alagútban egyensúlyozott volna.

2011.09.07 07:29ma.hu

A 31 éves profi szörfös Bruce Irons - aki a háromszoros világbajnok Andy Irons öccse - számára a legutóbbi "vízreszállás" egészen más volt, mint eddig bármelyik hullámlovaglása: egy különleges fáklyát erősített a szörfdeszka hátuljára és így száguldott végig Indonézia partjainál a vízen.

A Mentawi-szigeteknél végrehajtott különleges mutatványban egy pirotechnikai csapat is a segítségére volt.

Az egyedülálló látványosság beragyogta a hajnali égboltot, és amikor Irons fején átbuktak a hullámok, a tűz úgy világított át a vízfelhőn, mintha egy lángoló alagútban csúszott volna végig.

A férfi, aki a Red Bull Minor Threat nevű nyolc tagból álló, sport iránt elkötelezett csapat tagja, annyit mondott a mutatvány végén: az őt körülölelő lángok ellenére sokkal hidegebb volt, mint amire valaha is számított.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.