Meztelenül kapta rajta egy idegen nővel

Hűtlen volt a pasija, kasztrálással büntette meg

Letartóztatták és hamarosan bíróság elé állítják a fiatal nőt, aki állítása szerint meztelenül kapta rajta a barátját egy másik nővel, ezért bosszúból egy késsel lecsapta a férfi péniszét.

2013.10.10 12:56ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

Azzal vádolnak egy 21 éves nőt a dél-afrikai Johannesburgban, hogy levágta egy késsel a barátja péniszét, miután az ágyban találta egy másik nővel. A Daily Mirror információi szerint a rendőrség nem nevezte meg a gyanúsítottat, ám az kiderült a rendőrség tájékoztatása alapján, hogy a nőt még aznap letartóztatták, hogy elkövette véres tettét.

Amikor betoppant a házba, a páros valószínűleg még csak az előjátéknál tarthatott, mert a vallomások szerint csak ezután parancsolta meg a hűtlen férfinak és szeretőjéne, hogy vetkőzzenek teljesen meztelenre, majd elővette a kést és megszabadította a férfiasságától a szerelmét. A letartóztatott nőre 155 fontnak megfelelő összegű óvadékot szabtak ki, amit nem fizetett be, ezért az október 23-án kezdődő tárgyalásáig előzetes letartóztatásban marad.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.