Éles volt az ellentét a férj és a feleség közt

Kasztrálással akart véget vetni a házastársi vitának

Igencsak éles vita robbant ki a férj és a feleség közt, de nem a szavak, hanem inkább a dobozvágó kés okozott több vágást a férfi testén. Ő mégis örül, mert legalább nem a pénisze bánta.

2014.03.19 13:37ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

Szerencsésnek mondhatja magát a férj, mert csak a farmernadrágja bánta a feldühödött neje vagdalkozását, és a karján szerzett néhány sérülést, miközben próbálta elhárítani a támadást. A Pennsylvaniában élő, 56 éves Gerald Lee Orock ennél rosszabbul is járhatott volna: 17 évvel fiatalabb felesége, Lisa Jones-Orock egy dobozvágó késsel, ismert nevén snitzerrel esett neki a férjének, és nem is tagadta a letartóztatásakor sem, hogy az volt a szándéka, hogy megszabadítja a férfiasságától.

Ám azt is hozzátette, hogy minderre csak azután került sor, hogy a férfi megfenyegette őt, állítólag le akarta szúrni a feleségét. A letartóztatáskor a nőnél egy tasak marihuánát is találtak, ezért a testi sértés mellé a kábítószer-birtoklást is felvették vádpontként. A rendőrség tájékoztatása szerint ugyanakkor a férj ellen már korábban távoltartási végzést rendeltek el, ami kimondta, hogy semmiféle módon nem léphetnek kapcsolatba egymással, így őt ennek a megsértéséért tartóztatták le - számolt be a pittsburghi Post Gazette című lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.