Lebukott a homártolvaj

Nadrágjába dugta a rákokat a bolti szarka

A nadrágjába rejtve csempészte ki a boltból a drága homárfarkakat egy floridai nő, és joggal gondolhatta, hogy az akció sikeres volt, mert a kijáratnál még nem állították meg.

2014.06.13 13:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/vectorolie

Vádat emeltek egy floridai nő ellen, aki a rendőrség szerint hét homárfarkat rejtett a nadrágja elejébe egy DeLandban lévő boltban. Nichole Reed ráadásul egy ideig azt hihette, hogy az akció sikeres volt, mert nem a helyszínen kapták el, később nyomozták ki, hogy ki ő és hol lakik.

Az otthonában letartóztatott nő bevallotta a hét farok ellopását és azt mondta, egy barátjának akarta eladni, esetleg egy kínai büfénél próbálkozott volna be, vagy egy olyan gyógyszercégnél, amely alapanyagként használja fel a homárt.

A hét farok összesen 83,99 dollárt ért.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.