Ismerősnek jelölte az áldozatát a Facebookon

Barátkozni akart a zsebtolvaj, így buktatta le magát

Újabb taggal bővült "A világ leghülyébb tolvajai" képzeletbeli klub: a zsebtolvaj előbb elemelte egy nő táskáját és az iPodját, majd nem sokkal később bejelölte őt ismerősnek a Facebookon.

2014.06.02 07:29ma.hu

Egy nő kirablásával vádolnak egy férfit, akiről ha beigazolódik a bűnössége, méltán kerülhet be a neve a világ leghülyébb tolvajait felsorakoztató listába. A 28 éves Riley Mullins ugyanis a vád szerint nem sokkal azután, hogy meglopta az áldozatát, a Facebookon próbált barátságot kezdeményezni vele, ám a nyakán lévő jellegzetes, háromszög alakú tetoválás egy pillanat alatt lebuktatta őt. Most a Washington állami rendőrségen gondolkozhat azon, hogy nem mindig érdemes jófejkedni azzal, akit kirabolt.

Fotó: Facebook/Riley Mullins

A rendőrség szerint a férfi múlt hét kedden lopta el a komp várótermében gyanútlanul álló nő táskáját és iPodját, miközben az áldozat fején ott volt a fejhallgató. A személyleírásban az egyik legfontosabb elem a férfi nyakán látható tetoválás volt, ám arra nem számított a nő, hogy már a rablás másnapján ismerősjelölési kérelem érkezik a közösségi oldalon - és a profilképek közt ott volt a feltűnő tetoválás is. Miután a férfiban felismerte a támadóját, azonnal értesítette a rendőrséget, akik nem késlekedtek és letartóztatták Mullinst.

A nő úgy véli, a tolvaj a táskájában talált személyi igazolvány alapján találta meg őt a Facebookon, ám arra egyelőre nincs magyarázat, hogy miért próbált kapcsolatba lépni vele. A közösségi oldal felhasználói mindenesetre nem túl hízelgő jelzőkkel illetik őt az eset után: olyan véleményeket találhatunk a még mindig aktív oldalán, mint "a hülyének egy egészen különleges fajtája" és "komplett idióta".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.