Titokban szült a nő

Csak erős idegzetűeknek: megölte és felgyújtotta az újszülöttet

Eredetileg csak az újszülött gyermeke holttestének elrejtésével vádolták a fiatal nőt, a friss boncolási eredmények azonban azt mutatják, hogy a baba még élt, amikor a világra jött.

2014.06.02 08:41ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/Stuart Miles

Eredetileg az újszülött holttestének eldobása miatt indítottak eljárást Missouri állam illetékes rendőrei a 19 éves Latasha Wilson ellen, ám amikor felboncolták az összeégett apró holttestet, bebizonyosodott, hogy a baba élve jött a világra. A NY Daily News információi szerint a nyomozók egy lakossági bejelentés alapján találtak rá Warrensburg külterületén egy barlangban elrejtve a holttestre, anyja pedig az első kihallgatáskor még azt mondta, fogalma sincs, hogyan halt meg a gyermeke.

A boncolási jelentésből azonban borzalmas kép rajzolódott ki. A rendőrség úgy tudja, a baba január 29-én született, Wilson a munkahelyén, egy szupermarket-lánc egyik áruházának fürdőszobájában hozta világra, titokban. A szülés után visszament dolgozni, a babát pedig ott hagyta a vécé vizében, majd három órával később visszament és papírtörlőkbe csomagolta a holttestet, aztán elrejtette az öltözőszekrényben. Amikor senki nem látta, 20 éves barátjával, Zakary Carterrel kidobták a várostól délre található, egyetemi kutatók által használt üdülőtelep egyik elhagyott barlangjában.

A vád szerint Carter, akinek az volt a feladata, hogy tüntesse el a bizonyítékokat, később visszatért és meggyújtotta a tetemet. A szörnyűség nyomait márciusban fedezte fel két arrafelé túrázó biológushallgató, ők értesítették a hatóságokat is, a nyomozás a boncolási eredmények ismeretében most jutott el arra a pontra, hogy teljeskörű vádat emeljenek Wilson és Carter ellen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.