Nem tudják, ki hagyta ott a babát

Csomagtartóból került elő a halott újszülött

Nem tudják, ki és miért hagyta egy autó csomagtartójába rejtve a kisbabáját, mint ahogyan a boncolás elvégzéséig az is kérdés, élt-e még a baba akkor, vagy eleve halottan született.

2013.07.23 10:45ma.hu / manna.ro

Egy félreeső sikátorban fedezte fel egy guberáló nő a Dacia csomagtartójába rejtett újszülöttet a romániai Buzău városban, a baba akkor már egyértelműen halott volt. A rendőrség egyelőre keresi az anyát, azt ugyanis már kiderítették, hogy az autó tulajdonosának nincs köze az esethez, a csecsemőt egy idegen csempészhette be a járműbe.

A manna.ro című román hírportál szerint ugyancsak vizsgálják, hogy a baba holtan jött a világra, vagy abba halt bele, hogy magára hagyták, erre a kérdésre a boncolás fog egyértelmű választ adni. Az biztos, hogy külsőleg semmilyen nyom nem utalt arra, hogy a baba erőszakos halált halt volna vagy bármiféle bántalmazás érte.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.