Anyja dobta ki a csöppséget

40 órát volt az újszülött a szellőzőaknában

Nem akarta megtartani, ezért szülés után egy szellőzőaknába dobta és magára hagyta újszülöttjét egy nő Spanyolországban. 40 óra elteltével figyelt fel valaki a halk nyöszörgésre.

2013.06.24 12:45ma.hu

Negyven órát töltött egy szellőzőaknában egy újszülött a spanyolországi Alicantéban, miután anyja a szülés után kidobta és magára hagyta. A kisfiú az alkarján törést és kisebb sérüléseket szenvedett, de élete nem volt veszélyben.

A rendőrség vasárnap esti közleménye szerint a 26 éves anyát gyilkosság gyanújával őrizetbe vették.

A ház egyik lakója értesítette éjszaka a tűzoltókat, mert azt gyanította, hogy macska szorult a szellőzőaknába: a férfi az újszülött sírását macskanyávogásnak vélte. A tűzoltók kimentették a kisfiút és kórházba vitték.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.