Elképesztő balesetet élt túl az újszülött

Születése pillanatában lett kétszeresen árva: mindkét szülője meghalt

Születése pillanatában vált kétszeresen árvává egy kínai újszülött, aki csodával határos módon élte túl azt a halálos balesetet, amiben mindkét szülőjét elveszítette. Állítólag három métert repült.

2014.03.20 16:44ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net (Képünk illusztráció!)

Ha hinni lehet a szemtanúk beszámolójának, igen kalandosan indult egy kínai újszülött élete, igaz, mindjárt egy tragédia is beárnyékolta a világrajöttét: mindkét szülőjét elveszítette abban a balesetben, ami úton a kórházba érte őket. A baba édesanyjánál, Wang Zhaunál már megindult a szülés, és az apa, Mao úgy döntött, nem várják meg a mentőt, beviszi ő a vajúdó feleségét a kórházba a motorkerékpárján. Egy óvatlan pillanatban azonban súlyos balesetet szenvedtek, egy teherautó ütötte el a motorkerékpáron ülőket.

A baleset következtében az apa és az anya is halálos sérüléseket szenvedett, az anyának ráadásul a hasán gurult keresztül a teherautó - de valószínűleg néhány centire elkerülhette az addigra már a szülőcsatornába behelyezkedett Xiao Zhaót, aki a szemtanúk elmondása szerint az erős nyomástól szó szerint kirepült az anyjából, és mintegy három méterrel odébb esett a földre, néhány horzsolást ugyan összeszedett, de az orvosok szerint minden esélye megvan a felépülésre.

A sokkoló eset mindenütt címlapon szerepelt a kínai médiában, és máris emberek százai indultak útnak, hogy ajándékokat vigyenek a születése pillanatában árvaságra jutott csecsemőnek. A kisfiú egyébként igen nagy mérettel született: 4,2 kilogrammal jött a világra.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.