Bezáratták a kannibál éttermet

Nemcsak kannibáloknak: emberhúst főztek az étteremben

A faluban szolgálatot teljesítő misszionárius is megdöbbent, amikor a helyi étteremben az igencsak borsos számlát firtatva azt felelték neki: a vacsorája emberhúsból volt, ezért került ennyibe.

2014.02.12 07:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

Letartóztattak 11 embert, köztük az étterem tulajdonosát is a nigériai Anambra állam egyik településén, miután kiderült, hogy emberek tetemét főzik meg és szolgálják fel a vendégeknek. A rendőrök a rajtaütés során egy véres, fej nélküli testet találtak celofánba csomagolva, miközben a menüt átnézve döbbenten fedezték fel, hogy az étlapról bárki rendelhetett volna sült emberfejet. A konyhán két friss fej már elő volt készítve a sütéshez.

A helyszínen két AK-47-es gépfegyvert és több más lőfegyvert foglaltak le több tucat lőszerrel együtt, valamint mobiltelefonokat. "Mindig is furcsa embereket láttam itt jönni-menni" - mondta az egyik helyi lakos a sajtó képviselőinek. A rendőrségnek a lelkész tett bejelentést, aki tudtán kívül vált kannibállá. "Az étteremben ebédeltem, és a számla nagyon magas volt. A dolgozók azt mondták, emberhúst ettem. Teljesen megdöbbentem" - idézte a szavait a Jewish News.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.