Megölte a saját anyját és megitta a vérét

Háromszor gyilkolt az erdőszéli kannibál

Három embert ölt meg az a rendőrkézre került kannibál, aki megitta áldozatai vérét és evett a húsukból.

2013.12.23 16:59ma.hu
Képünk illusztráció!

A falubeliek szerint a férfi korábban a saját édesanyját is megölte, majd megitta a vérét, de erről a rendőrségnek egyelőre nincs tudomása. A férfit az indiai Rajasthan állam rendőrei kerítették kézre, miután kiderült: három emberrel végzett decemberben - írta a Times of India.

A vádlott a falu mellett élt a fák koronái között kialakított kalyibában és a koldulásból tartotta fent magát. Az állati húst nyersen falta fel. A rendőrök szerint keveset beszél, csak üres tekintettel bámul maga elé. A hatóságok a hónap közepén bukkantak rá utolsó áldozatának, egy 32 éves farmernek a maradványaira, ezután tartóztatták le a férfit.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.