Vasrúddal ölte meg áldozatát

Kannibál lett a leszerelt tengerész: babbal evett az áldozatából

Egy vasrúddal verte agyon áldozatát, majd evett is belőle egy leszerelt tengerésztiszt, mindössze tíz nappal azután, hogy elhagyta a hadsereget. Megrázó részletek!

2013.11.20 11:01ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

Egy vasrúddal fejbe verte 90 éves áldozata koponyáját, majd kivájta a belsejét és a szívét is kitépte, és babbal ette meg - ezzel vádolják a 26 éves Jeremy Rimbaud-t, aki francia katonaként a brit csapatok oldalán harcolt Afganisztánban, majd nemrég leszerelt és hazatért. A borzalmas tettre a seregből kilépése után 10 nappal került sor, az exkatona a délnyugat-francia Tarbes bírósága előtt azt mondta, a fejében lévő hangok üzenték neki, hogy ezt kell tennie.

Az előzetes meghallgatás után Rimbaud vizsgálati fogságban maradt, tárgyalására várhatóan valamikor a jövő évben kerülhet sor - számolt be a Daily Mirror című brit lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.