Emberhúst evett a gyászoló férfi

Kannibál lett, de azt mondta, csak bosszúból

Kannibalizmuson kaptak egy férfit, ám ő letartóztatása után azt mondta, csak bosszúból evett áldozata húsából, mert a családtagjait korábban ugyanaz a férfi brutálisan meggyilkolta.

2014.01.13 11:49ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net (Képünk illusztráció!)

A férfi, akit azzal vádolnak, hogy egy megölt egy embert és azután evett a húsából, azt állítja, csak bosszúból vált kannibállá, mert áldozata nem sokkal korábban brutálisan meggyilkolta a várandós feleségét, az unokatestvérét és annak a gyermekét. A Közép-Afrikai Köztársaságban élő férfit, aki Mad Dog becenéven nevezi magát, azzal vádolják, hogy tagja volt egy keresztény bandának, akik megtámadtak egy muszlim férfit az ország fővárosában, Banguiban. A városban legalább ezer ember veszítette már életét december óta - emlékeztetett a Daily Mirror.

"Mad Dog" azt mondta, hogy észrevette a buszon a férfit, akit családja lemészárlásáért okolt, ezért úgy döntött, követi őt, majd 20 másik ember is csatlakozott hozzá. Akkor szólt a buszvezetőnek, hogy állítsa meg a járművet, kivonszolta az áldozatát az útra, ott összeverte és megszurkálta, majd meggyújtotta. A támadásról videófelvétel is készült, ezen volt látható, amint "Mad Dog" evett az emberből.

A hírek szerint senki sem lépett közbe, hogy megállítsa az erőszakot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.