Nem akartak hinni a rendőrök a fülüknek

Bepanaszolta a prostit a rendőrségen: túl csúnya volt

Először azt hitte a diszpécser, hogy szórakozik vele a telefonáló, ám a férfi teljesen komolyan gondolta a bejelentését: bepanaszolta a prostituáltat, akit telefonon "rendelt", mert élőben csúnya volt.

2013.06.14 09:22ma.hu

Feljelentette a telefonon bérelt prostituáltat a rendőrségnél egy férfi, de nem holmi erkölcstelenség miatt, hanem mert szerinte túl csúnya volt, ezzel pedig megsértette az angol kereskedelmi törvényeket, a tisztességtelen hirdetéssel. A telefonközpontos azt hitte, rosszul hall, de a férfi megerősítette, hogy a csúnyasága miatt szeretne feljelentést tenni. Ráadásul amikor az örömlánynak is megmondta, hogy felháborítónak tartja a megjelenését, a nő rávágta a megrendelőre a kocsija ajtaját és elviharzott a szállodán kívüli találkozóhelyről.

Fotó: freedigitalphotos.net

A panaszt végighallgatva a diszpécser azt mondta, a nő nem követett el törvénysértést, a telefonáló viszont annál inkább, mivel szexuális szolgáltatásokat rendelt meg. Ráadásul könnyen lehet, hogy fél év börtönre ítélik azért, mert a rendőrség idejét is ok nélkül pazarolta - számolt be a Daily Mirror című lap. A valamivel több mint másfél perces hangfelvételből kiderült, hogy a rendelt nő hamis színben tüntette fel magát a férfi szerint, márpedig az 1979-ben hozott árukereskedelmi törvény - amelyre a panaszos hivatkozott - kimondja, hogy az árukat megfelelő minőségben kell bemutatni, a célnak megfelelően, valamint a leírásnak meg kell egyeznie a valósággal.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.