Megsajnálta őt a lakás tulajdonosa

Bordélyház lett a "hála" a prosti megmentéséért

Megsajnálta egy férfi a call girlt, akivel véletlenül összefutott egy bárban, és úgy döntött, kimenekíti a prostitúció világából, egy feltétele volt csak: hagyjon fel az "iparral". De csalódott.

2013.01.10 07:29ma.hu

Beperelte a megmentett prostituáltat a mecénása, amikor rájött, hogy a nagy felszabadítás mégsem járt sikerrel, a bíróság pedig igazat adott neki. Ulrich Burger egy bárban botlott bele az örömlányba, akivel szóba elegyedett és megsajnálta. Befogadta őt a saját lakásába, csupán egy feltétele volt az egyezségnek: hagyjon fel korábbi foglalkozásával.

A németországi Karlsruhéban élő 47 éves dekoratőr egy darabig úgy hitte, minden rendben van, egészen addig, míg váratlanul rá nem döbbent, hogy a lány továbbra is a régi játékot űzi, csak ezúttal már nem ő jár a kuncsaftok lakására, hanem hozzá érkeznek a férfiak, míg szállásadója munkában van.

Amikor ez kiderült, keresetet nyújtott be ellene, amit a bíróság el is fogadott és kilakoltatták a nőt, mondván, megsértette a férfi feltételeit. "Ha nem tér vissza a prostitúcióhoz, még mindig lenne hol laknia" - vonta le a tanulságot az austriantimes.at című lap szerint a döntőbíró.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.