Álkuncsaft buktatta le álfütyivel az igazi prostit

Műpénisszel orálkodott, mégis letartóztatták

A rendőröknek tilos a nemiszervüket nyilvános helyen - például egy parkolóban - mutogatni, és ezzel a prostituált is tisztában volt, amikor ezzel tette próbára "kuncsaftját". De a beépített rendőr átvágta.

2011.09.22 17:29ma.hu / manna.ro

Letartóztattak egy floridai prostituáltat, aki orális szexet ígért egy rendőrnek - igaz, egészen a bilincs kattanásáig fogalma sem volt róla, hogy ki a "megbízója". Ráadásul úgy gondolta, hogy mindent meg is tett azért, hogy kiküszöbölje a lebukást, de a rendőr felkészülten érkezett a találkozóra.

A 31 éves Christina Vavrát a beépített rendőr az utcán szedte fel, majd amikor a nő beült a kocsijába, rögtön megkérdezte, mennyit kér egy orális szexért. Vavra viszont dörzsöltebb volt ennél, és nem válaszolt, helyette arra kérte a "kuncsaftot", hogy menjenek az egyik bevásárlóközpont parkolójába.

Ott felszólította a férfit, hogy mutassa meg a nemiszervét - ám a látszat ellenére nem az "árut" akarta mustrálgatni. A rendőröknek tilos nyilvános helyen a nemiszervüket mutogatni, még akkor is, ha épp egy efféle bevetésen vannak, és ezt Vavra nagyon jól tudta. Ám miután a férfi a nadrágjába nyúlva elővette a lompost, megnyugodott és végre elhitte, hogy nem fenyegeti a lebukás veszélye.

Ezután már nyíltan megmondta a tarifát, a rendőr erre egy óvszert húzott a fütykösre, a nő pedig "kielégítette". Csakhogy a rendőr nem a saját nemiszervét vetette be, hanem egy, az eredetire megtévesztésig hasonlító műpéniszt, a gumi pedig még segítette is abban, hogy ne derüljön ki az átverés.

Christina Vavra tehát hiába tette meg a szokásos, prostituáltak körében jól bevált óvintézkedést, a bizonyítékok ellene szóltak, főleg, hogy a letartóztatására csak az álaktus végén került sor. Ráadásul még ellentámadásba sem lendülhetett, a műpénisz láttán.

Az előzetes letartóztatásba helyezett nő ellen 120 dollár óvadékot állapítottak meg, büntetéséről később döntenek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.