"A bilincs és a műpénisz sem maradhat ki"

Újabb szex-botrány: pucéran táncol "másodállásban" az iskolai igazgatónő?

Még le sem csengtek igazán az elmúlt időszak szexbotrányai, máris újabb iskolai dolgozó keveredett gyanúba - egy hölgy, aki nappal az egyik általános iskolában intéz gazdasági ügyeket, esténként állítólag legénybúcsúkon táncol meztelenül.

2009.06.04 12:40

A gyanú szerint kettős életét él a hölgy, aki az egyik dunaújvárosi általános iskola gazdasági igazgatója - adta hírül a Blikk.

A laphoz jutottak el azok a fotók, melyeken a szőkeség éppen egy bulin táncol, teljesen meztelenül, majd egy férfin ülve látható.

A fotókat a Blikknek eljuttatott informátor szerint a hölgy 35-50 ezer forintot kér egy alkalomért, hogy meglepetésként megjelenjen a legénybúcsún. Műsorából nem hiányzik a műpénisz és a bilincs sem.

A Blikknek nyilatkozó jelenlevő szerint a nő profi, de nem hirdetés útján találnak rá, hanem kézről-kézre jár a telefonszáma. Maga mesélte el, hogy gazdasági igazgatóként dolgozik egy általános iskolában.

Az informátor a hölgy nevét és életkorát is elárulta, a Blikk pedig megkereste a hölgyet alkalmazó intézményt.

Az igazgató azonnali vizsgálatot ígért - egyelőre csak annyit mondott, hogy valóban hasonlít kollégájukra a fotókon szereplő nő, de az ártatlanság vélelme mindenkit megillet. Az igazgató kérte, hogy sem az ő, sem az iskola neve ne szerepeljen egyelőre - adta hírül a lap.

Az állítólag a képeken látható hölgy a Blikk megkeresésére sértőnek nevezte a feltételezést. Véleménye szerint valaki, aki feltehetően a múltjában játszott szerepet, átmontírozhatta a képeket.

Hozzátette, amit pedig munkaidő után csinál, ahhoz senkinek sincs köze - adta hírül a Blikk.

Árok Antal, a Pedagógusok Szakszervezetének elnökségi tagja a Blikknek elmondta: ha valóban pornótáncos az illető, messze el kell kerülnie az iskolát, mert ez szégyen az intézménynek és az államnak is, akitől a kenyerét kapja - adta hírül a lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.