A komornyik kiverte a biztosítékot

Képek - Kínos melegpornó-botrány rázta meg a brit királyi családot!

Kellemetlen meglepetés - Újabb botrány borzolja a király ház idegeit! II. Erzsébet kedvenc komornyikját rajtakapták, amint szolgálatban melegpornót néz a laptopján.

A brit királyi család múltja és jelene képekben képgaléria

2009.05.06 10:05ma.hu

Nem sokkal a délutáni tea felszolgálása után vonult vissza a személyzeti részbe a királynő Sandringham-i kastélyában Robert Wilson - Egy elöljárója azonban benyitott, és észrevette, hogy a számítógépén melegpornót néz elmélyülten - adta hírül a The Sun.

Az egyik legmagasabb rangú közvetlen szolgáló, aki a brit lap értesülései szerint éppen esélyes volt az előléptetésre, naponta találkozott II. Erzsébettel és férjével, Fülöp herceggel, viszonyuk kifejezetten jó volt.

A királynő unokája, Eugenie (jobbra) nemrég barátnőjével keltett feltűnést a nyaralásán

A kedvenc komornyik fegyelmit kapott és le is fokozták: a személyzeti étterem kisegítője lett.

Nem mostanában fog tehát ismét teát felszolgálni az uralkodó párnak... Szolgálati, a Buckingham-palota kertjére néző lakásától is meg kellett válnia - adta hírül a The Sun.

A királyi párnak mindenesetre kijutott mostanában a botrányokból.

A napokban egy alaposan lerészegedett szerelmespárt kaptak rajta szex közben a windsor-i kastély egyik tornya alatt, miközben a turisták arra jártak.

Pár hete pedig II. Erzsébet kedvenc unokájáról, Eugenie-ről születtek érdekes, találgatásra okot adó fotók a nyaralásán.

A lány barátnőjével meglehetősen félreérthető módon fürdőzött, a képek a legtöbb lapban azzal a címmel jelentek meg: vajon Eugenie leszbikus?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.