Pornó került egy hivatal honlapjára!

Benkő Dániel szexszel csalogatná a turistákat

A lantművész szerint sokkal többen intéznék a világhálón ügyeiket, ha minden oldalon lenne lehetőség egy kis "kikapcsolódásra". Benkő Dániel nem lát kivetnivalót abban, hogy pornóval csalogassuk a turistákat.

2009.04.14 07:35ma.hu

Tréfálkozó hacker-eknek köszönhetően hosszabb ideig szaftos pornó ment a turisztikai hivatal honlapján a horvátországi Slavonski Brod-ban - A hivatal igazgatója kétségbeesetten nyilatkozott arról, kárba veszett a rengeteg munka, amivel a város imidzsét felépítették. A hacker-ek kiléte még mindig kérdéses.

Benkő Dániel az esetre reagálva megjegyezte, hogy nincs az ilyen viccekben semmi rossz, sőt, akár követendő példa is lehetne! Szerinte ez a szex intézményesítése, és ő bevezetné a hazai hivatalok honlapjain is: miközben a turistajelölt nézegeti a csodás magyar nőket, talán oda is klikkel, hol élnek ezek a szépségek - vélekedett Benkő Dániel a Napi Ásznak.

A magyar lantművész nem titkolja, hogy ő maga szívesen megreformálná a magyarok szexuális szokásait is. Szerinte Isten legnagyobb ajándéka a szex, a világon a legfontosabb a nemzés.

A sztár a "Benkő-jelenségről" elmélkedve fogalmazta meg nemrég, hogy akár órát is adna magáról a magyaroknak, ami nemcsak zenéje terjesztéséből állna, hanem egész lénye megismertetéséből.

Annak érdekében, hogy "helyrerázza" a szexuális szokásokat, még a pornófilm rendező Kovi ajánlatát is elfogadta.

Egy személyben lenne szereplő, rendező és operatőr. Megmutatná a szeretkezés szépségét, egészen más nézőpontból, mint ahogyan az napjainkban megszokott.

Benkő Dániel véleménye szerint a gyerekeket 6 és 18 éves koruk között engedni kell, hogy megismerjék saját testüket és másét is - ezáltal magától alakul ki a szexualitásuk, véli a lantművész.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.