Barbi tudni akarta: milyen egy tapasztalttal!

Benkő domboldalon szerencsétlenkedett az első szexszel

Akad aki a szerelmére bízta magát, akad, aki a domboldalon szerencsétlenkedve esett túl rajta, s olyan is akad, aki szülei felvilágosítása után élte át első szexuális élményét - Sztárok mesélnek arról: érdemes várni.

2009.03.31 06:45ma.hu

A sztárok egyöntetű véleménye szerint érdemes az első szeretkezéssel várni! A Fókusz kamerái előtt elárulták, kinek milyen volt az a várva-várt éjszaka...

Orosz Barbi 22 évesen lett először szerelmes. Az erotikus beszélgető show sztárja úgy véli, ma a tinik túl korán kezdik a szexet - gyakran szembesül azzal, hogy 14-15 évesen kérdezik tőle, hogy nem ciki-e ha még nem veszették el szüzességüket.

"Egyáltalán nem, sőt! Türelem, van értelme várni, türelem! Egész más az első szerelemmel átélni a szeretkezést" - mondja Barbi, aki nála jóval idősebb és tapasztaltabb férfival volt először.

"Számomra fontos volt, hogy legalább egyikünk tudja, mit csinálunk! Tanulni is szerettem volna az első alkalomból, ez sikerült."

Benkő Dániel sem kezdte túl korán. 19 éves volt, amikor először nyerte el egy hölgy kegyeit. Vannak pikáns emlékei erről...

"A lány is szűz volt. Három napon és éjjelen keresztül a balatonboglári domboldalon nem találtam meg a nyitját, hogyan kéne...A végén valahogy sikerült. Nem bántam meg! Azóta is keresem az igazit" - mosolyog a lantművész.

Skrapits Erik is azt mondja, az ő iskolatársai is túl korán vetették bele magukat az efféle örömökbe.

"Mikor én kerültem a középiskolába, nem kevesen voltak, akik már abortuszon is túlestek!" - meséli.

A sztár kapott útravalót a szüleitől. Éppen ettől volt tökéletes az első este élménye.

"Nem a szüzesség gyors elvesztése a lényeg, hanem a minőség. Szerintem nem jó, hogy sokan cikinek tartják, ha tizenöt évesen még szűzek."

Erik nem árulta el, ő hány évesen vesztette el ártatlanságát, de nem bánta meg, hogy várt.

Benkő Dániel apaként nem érezte veszélyben 18 éves Dalma lányát. Jól nevelték, megbízik az ítélőképességében.

"Hagytam őt, járja a maga útját. Nem tudom, szűz-e vagy sem, hogy jövök én ahhoz, hogy megkérdezzem! De látok a tekintetében egy olyan női magabiztosságot, hogy szerintem rendben vannak nála ezek a dolgok"- mondta el mosolyogva a lantművész.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.