A sztár berontott a soron következő vendéghez!

Ez durva! Benkő élő adásban zaklatta Labancz Lillát!

Benkő Dániel ma reggel az RTL Klub stúdiójába volt hivatalos, ám úgy döntött, nem elég számára az adásidő, és berontott a soron következő vendég beszélgetésébe is! Benkő partizánakciója, és váratlan szerelmi vallomása mindenkit megdöbbentett.

2009.03.17 16:40ma.hu

A lantművész nemrégiben Rómába utazott, hogy szeretetét közvetítse a Pápa felé. Bár ott nem járt túl nagy sikerrel, nem adja fel, további országokat vett célba, hogy a Kárpát-medence nevében szeretet osszon. Következő célállomása Ciprus lesz, és ide élete első szoborművét szeretné magával vinni. 

A Reggeli műsorvezetői, Ördög Nóra és Dombovári Vanda rávették a művészt, hogy a kikészített gyurmák segítségével demonstrálja, milyen szobrot készül megvalósítani. Benkő elvonult alkotni, míg a műsorvezetők a legújabb magyar film, az Álom.net főszereplő szöszijét, Labancz Lillát várták a stúdióba. 

Lilla éppen azt ecsetelte, hogy ő eredetileg olimpikon szeretett volna lenni, amikor Benkő Dániel nem bírt magával, és élő adásban berontott a beszélgetőpartnerek közé! Mindenkit félbeszakítva közölte, hogy megvilágosodott, és mindent hajlandó eldobni azért, hogy Lilla legyen induló szobrászkarrierjének első modellje.
 
A színésznő meglepődött, de jól reagált a helyzetre, hiszen - mint mondta - szabad a szíve, és szívesen válik múzsává. Vanda óvatosan igyekezett a művészt kitessékelni a stúdióból, de Benkő hajthatatlan volt, fontosnak tartotta elmondani, hogy Lilla egy isteni sugallat, egy szent szűz, és maga az esszencia. 

Dánielt végül elküldték alkotni, de Lilla még másodpercekig levegő után kapkodott: 

"Velem még ilyen soha nem fordult elő, de tényleg örülök neki, hogy Dánielt megfogtam" - mondta.

Később Benkő újra előkerült, immár az elkészült szoborminiatűrrel, mely a színésznő kebleit formázta meg. 

Lillának tetszett az alkotás, de azt kérte, hogy az arca is legyen formába öntve, és önként ajánlotta, hogy a cél érdekében elmegy Dánielhez modellt állni!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.