A színésznő intim piercing-et is betetetne

Valaki nagyon kívánja Benkő Dánielt, a gázai sem zavarják!

Megjelent a hölgy, aki teljesen odavan Benkő Dánielért - A Cool műsorában látták vendégül Foxit, aki azt a meglepő kijelentést tette: halálosan szerelmes a lantművészbe, és még a "gázai" sem zavarják.

2009.02.20 06:45rtlbulvar.hu

A Cool műsorában volt vendég a színésznő Foxi, aki nemrég azt a meglepő kijelentést tette: halálosan szerelmes Benkő Dánielbe. A hírt ezúttal is megerősítette.

Rögtön a műsor elején a nagy Ő-nek nevezte a lantművészt, akit ráadásul intelligensnek és hihetetlenül erotikusnak tart.

- Megfogott a személyisége, a szexuális kisugárzása, a világszemlélete, egyszóval: minden!

Benkő Dániel - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Foxit a hirtelen jött mély érzelmek nem hozták könnyű helyzetbe, férje ugyanis tizenhárom év együttélés és tizenegy év házasság után elhagyta és kirakta a családi fészekből, így a színésznő egyelőre kollégájánál, Koroknay Gézánál lelt ideiglenesen otthonra.

Ezzel azonban tovább bonyolódott a történet, hiszen Foxi állítása szerint Géza beleszeretett.

- Nincs mese, ez egy szerelmi négyszög! - kommentálta Foxi, aki azonban elárulta, neki csak és kizárólag Dániel kell, és meg is tesz bármit, hogy szerelmük megvalósuljon.

Egyelőre nem áll jól a szénája, hiszen a különc művész részéről viszonzatlanok maradtak az érzelmek. Foxi azonban elszánt.

Elhatározta, hogy a végsőkig is elmegy plátói szerelméért. Hajlandó lefogyni, intim-piercinget betetetni, kés alá feküdni vagy akár naponta fitnessz edzőhöz járni.

Zimány Linda látva a heves érzelmeket, végül arról faggatta Foxit, mit szól Dániel különös büfögős, pukizós mutatványihoz, vagy azokhoz az állításokhoz, miszerint a lantművész ápolatlan.

A színésznő meglepő módon bevallotta, egyáltalán nem zavarná, ha álmai férfija a jelenlétében szabadulna meg gázaitól, azt pedig határozottan cáfolja, miszerint Dániel igénytelen.

- Én már voltam nála, és szó szerint tisztaság volt! Ami pedig az ápoltságot illeti, egy férfi ne illatozzon mindenféle parfümöktől: legyen férfi-szaga!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.