"A világon a legfontosabb a nemzés"

Benkő Dániel: Isten legnagyobb ajándéka a szex

Magát az ötletet nem tartja rossznak, de azt igen, hogy a szóban forgó történetben nem tájékoztatták a pópát, hogy egy sztriptízbárt kell megáldania - Benkő Dániel szerint a szex Isten legnagyobb ajándéka.

2009.01.30 07:33ma.hu

Egy érdekes sztorival kapcsolatban kérdezték meg a lantművészt - A történet szerint egy orosz pópát úgy hívtak el megáldani egy sztriptízbárt, hogy előzőleg azt mondták neki, balettiskoláról van szó. A bár forgalma ugyanakkor határozottan megnőtt, mióta ott járt az egyházfi.

Benkő Dániel elmondta, ő alapvetően vallásos embernek tartja magát, a római pápához készül. Igazi magyar borral és pálinkával érkezne, melyeket megáldatna a helyi pappal. A lantművész nem tartja jónak, hogy az orosz egyházfit nem tájékoztatták, mire is kérik fel.

Szerinte Isten legnagyobb ajándéka a szex, a világon a legfontosabb a nemzés. A pópa tehát isteni munkát végzett, mondjon valaki jobbat - vélte a Napi Ászban a sztár.

A nemrég az argentin dzsungelben is helytállt lantművész nem tagadja, szeretné helyrerázni a magyar szexuális életet. Az egész ország számára fogalommá tenné a nevét, ennek érdekében az idén még nagyobb energiákat vet be.

Tervei szerint órákat adnak magáról a magyaroknak, ami nemcsak a zenéje terjesztéséből állna, hanem egész lénye megismertetéséből.

Benkő Dániel elárulta, véleménye szerint őt sokan irigylik, hiszen hatvanon túl is csodaként éli meg a szexet, úgy szeretkezik, hogy újdonságként kezeli a nőt és a szexualitást...

Elmondása szerint félévente egyszer engedi meg magának, hogy orgazmusa legyen. Ennek oka, hogy úgy véli, a "kilövés" egy szúró fájdalom, a kéjt előtte élik át a férfiak.

A lantművész az elmúlt hetekben még attól sem ijedt meg, hogy Frabato erre az évre egy ismeretlen hölgytől születő gyermeket jósolt neki.

Ellenkezőleg. A sztár a médiában tudatta, hogy aki szeretne neki szülni, jelentkezzen bátran, ő áll a dolgok elébe. Jó lenne, ha mielőbb megtalálná születendő gyermeke anyját.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.