Mónikát isteníti a lantművész

Lecserélné a himnuszt! - Bárdosi szerint Benkőt nyugtatózni kéne

Új himnuszt avatott Benkő Dániel a kibeszélőshow 1500. adásában - Úgy vélte, megtesz mindent, hogy új fényében tündököljön az ország, most, hogy a forint lassan már semmit sem ér. A lantművész kiverte Bárdosi Sándornál a biztosítékot.

Képekben Benkő Dániel dzsungel-szerelésben! képgaléria

2009.03.05 07:20ma.hu

Benkő Dániel himnuszt komponált, mégpedig olyat, melyben Erdélyi Mónikát isteníti. Szerinte új magyar címer is kellene, csakúgy mint a nulla forintos érmére, melyen Mónika és Benkő Dániel állna.

Bárdosi Sándor, a lantművész volt dzsungel-beli társa szerint önmagát múlta felül Benkő hülyeségben. Úgy véli, vannak olyan országok, ahol a Dánieléhez hasonló kijelentésekért már vér folyik. Sajnálja, hogy szabadjára engedik a diliházból az olyan embereket, mint ő. Be kéne zárni és nyugtatózni - sommázta véleményét Bárdosi a Napi Ászban.

Benkő Dániel nem először osztja meg különös gondolatait a nézőkkel - Ismerősei szerint azonban a lantművész tréfál, és szeret a figyelem középpontjában lenni.

Kinter Oszkár például kifejtette a lantművész dzsungel-show-beli szereplése kapcsán, hogy ő kedveli a személyiségét, a Vacsoracsatán lettek jóban egymással.

Véleménye szerint Benkő csak a kamerák előtt olyan, amilyen, a magánéletben visszafogott, csendes ember. Órákig lehet vele eszmézni a világ nagy dolgairól.

Ahhoz, hogy valaki valóban megismerje, le kell vele ülni beszélgetni. Ha kamerák előtt van, az "őrültet" adja.

Tény, hogy a lantművész furcsa viselkedésével nem egy celebtársának okozott fejtörést, később pedig megdöbbentő kijelentéseivel borzolta a kedélyeket.

Elárulta például, fenékgyűjteményt állított össze az ismert hazai hölgyek hátsó felének megfestésével, kijelentette, hogy megreformálja a magyarok szexuális szokásait, sőt, még ő maga is szerepelni fog a jelek szerint pornófilmben.

Később a médián keresztül üzente meg, anyát keres születendő gyermekének, új utódot jósoltak ugyanis neki.

Benkő legutóbb Rómában tett látogatást - ajándékkal érkezett a pápához, bejutott a Vatikánba, de nem sikerült szerenádot adnia őszentségének, sőt, a végén még az ajándékcsomag felét is elkobozták tőle biztonsági okoból....

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.