A meztelen lantművész szeret koplalni

Benkő Dániel: "Pénisze van Madonnának!"

Ki hitte volna hogy a kedvenc meztelen lantművészünk ennyi mindent megtesz egy kis népszerűségért és néhány újságcikkért?! A minap például a tizennyolc plusz-os tartalmairól híres Benkő pont egy rajzfilm premier előtti vetítésén tűnt fel, ahol ismét nagyot alakított!

2009.04.04 10:51Tabu tv

Úgy tűnik, Benkő Dánielt is érdeklik a rajzfilmek. Egy-egy meztelen gitározás közt ugyanis Ő is benézett a Szörnyek az űrlények ellen című új 3D-s mese premier előtti vetítésére. Érkezésekor Benkő a Tabu Tv riporterének elmondta, hogy nem szokott semmit fogyasztani az ilyen eseményeken, sőt koplal. Pár perccel később pedig már a szendvicses pultnál találtunk rá, miközben jó néhány étellel hadakozott, sőt még egy majonézes salátával is elbírt. Azért közben volt ideje adagolni egy jó nagy porciót a szokásos Benkő féle botránykeltő viselkedésből.

Dániel saját bevallása szerint nem húsevő, de mégis májpástétomot, nyelvet és húst-hús hátán adagolt válogatott magának, persze köpdösött is tőle rendesen. No, persze komoly dolgok is történtek! A Tabu Tv szőke ciklonja a kormányválság felől érdeklődött, persze nem nagy sikerrel. "A régi miniszterelnök nem felelt meg? Jobb állást talált magának? És mi lesz ha engem is leváltanak, akkor baszhatom! Képzeljék, akkor meg kellene választani az új Benkő Dánielt, a lantművészt aki meztelenül játszik" - fontolgatja a dolgot Benkő, és persze javaslatot is tesz maga helyett, úgy mint ahogy mostani leköszönő miniszterelnökünk is tette.

Egy apró különbség azért van: Dániel nem Bajnai Gordont, hanem Salvador Dalít és Madonnát ajánlgatta. "Nálamnál jobbat nem tudok mondani, igaz rosszabbat sem. Nagyon közel áll hozzám például Dalí, aki ért a botrányhoz. Ő a messziről jött plátói mesterem. Itt van például Madonna is. Ha megnöveszti a szakállát és levetkőzik meztelenre akkor teljesen jó lehet, péniszt pedig már nem is kell növesztenie, hiszen van neki" - ábrándozott a mi Dánielünk a Tabu Tv-nek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.