"Nekem is voltak mélypontjaim az ágyban"

Benkő: Nem tudnak szexelni a felnőttek!

A szex mogulja címre pályázó Benkő Dániel fontosnak tartja, hogy felvilágosítsa a felnőtteket az igazi erotikáról és szexualitásról - Nem szégyellte bevallani, bizony neki is voltak mélypontjai a szexuális életében.

2009.04.11 10:20rtlbulvar.hu

Így szexeltek ti! - Ezt akarja megmutatni a lantos, és a hibákon is javítana. A szex mogulja címre pályázó Benkő Dániel fontosnak tartja, hogy felvilágosítsa a felnőtteket az igazi erotikáról és szexualitásról.

Nem szégyellte bevallani, bizony neki is voltak mélypontjai a szexuális életében, de mióta rájött a titok nyitjára, felszabadult.

Mint mondja, nem a gyerekek felkészítése a fontos, őket inkább csak hagyni kellene tapasztalatokat gyűjteni.

– A gyerekeket 6 és 18 éves koruk között engedni kell, hogy megismerjék saját testüket és másét is, hogy magától alakuljon ki a szexualitásuk. Amit az ő esetükben fontosnak tartok, az az egészségügyi elővigyázatosság, hogy tudjanak a nemi élet veszélyeiről, a betegségekről, az AIDS-ről és megtanuljanak védekezni ellene
– mondta Benkő Dániel az RTL Bulvárnak.

A lantos legújabb küldetése, hogy forradalmasítja a pornófilmeket, megmutatja a szeretkezés szépségét egészen más nézőpontból, mint ahogy eddig megszoktuk.

Célul tűzte ki azt is, hogy felkutassa az elhajló perverziókat, amiket ő az erőszak forrásának tekint a bűnözés minden területén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.