Prostitúcióból gyógyíttatja az asszonyt

Felesége miatt nyitott házi bordélyt a szerető férj

Bordélyházat nyitott egy férfi, ám a feleségének semmi kifogása nincs ellene, sőt, valójában minden érte történik: agyvérzés utáni bénulásából szeretné felgyógyíttatni.

2011.07.20 17:29ma.hu / manna.ro

Különös módját választotta egy férfi a pénzszerzésnek, hogy összegyűjthesse a mozgásképtelen felesége kezeléséhez szükséges összeget: saját házukban nyitott bordélyházat. Az ausztráliai North Wales tartományban lévő farmon a házaspáron kívül kilenc prostituált él, elmondásuk szerint épp úgy, mint egy igazi nagy család.

"Ha nincs Chris ötlete, én valószínűleg már rég a másvilágon vagyok" - vallotta be az egyik örömlány, aki nemcsak saját életét köszönheti futtatójának, de jól tudja, milyen nemes célért adja oda a testét a farmra látogató férfiaknak.

Chris Rohrlack és "családja" (Fotó: manna.ro)


Az 56 éves Chris Rohrlach felesége 19 évvel ezelőtt kapott agyvérzést, azóta kerekesszékhez van kötve. Állapotán megfelelő orvosi beavatkozással sokat lehetne javítani, ám ez rengeteg pénzbe kerülne - mondták évekkel ezelőtt az orvosok, a férj pedig elhatározta, mindenképp megszerzi az összeget.

Akkor fogant meg a fejében az ötlet, hogy házi bordélyt nyit, de feleségét sosem csalta meg, számára a mai napig ő az egyetlen nő és nagy odaadással ápolja az asszonyt. Közben pedig nem adja fel a reményt, hogy egyszer még újra látni fogja őt a saját lábán járni.

A férfinak csak az fáj, hogy ötletét inkább negatív példaként harsogták a környékbeli újságok, semmint bravúros ötletként, de a negatív reklámmal is jól terjedt a hír, így a vállalkozás bőven hoz a konyhára, szépen gyűlik a gyógykezelés ára.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.