Felöltözni sem volt ideje a razzia előtt

Képriport! Pucéran menekült a bordélyház csatornáján a vendég

Inkább kínos, mintsem vicces jelenetnek lehettek a tanúi egy kínai város járókelői: amikor a helyi rendőrség rajtaütött egy bordélyházon, az egyik kuncsaft anyaszült meztelenül menekült a házfalon át!

Extrém menekülés a bordélyból képgaléria

2011.05.03 10:29ma.hu

"A nagy menekülés" - valami ilyesmi címet lehetne adni a mellékelt képsorozatnak, amelyet egy szemfüles fotós a kínai Changchun városban készített, merő véletlenségből.

A képeken egy tetőtől talpig pucér férfi látható, amint akrobatikus mozdulatokkal próbál lejutni egy ház tetejéről az utcára, közben pedig nyilván kisebb gondja is nagyobb annál, mintsem azon aggódjon, hogy utána hogyan fog feltűnés nélkül elsétálni a helyszínről.

A jelek szerint ezt a kérdést valahogyan mégiscsak megoldotta, az egyik tetőteraszon néhány kiteregetett ruha közül szerzett magának egy alsónadrágot, igaz még így sem illett tökéletesen az utcai forgatagba, de legalább kevésbé keltett botrányt.

Fotó: Guardian (Galéria a képre kattintva)


A férfi az épületben található bordélyház egyik vendége volt, ám a rendőrség váratlanul nagy erővel ütött rajta a műintézményen. A razzia nem volt véletlen: Kínában még így, szervezett keretek között sem engedélyezett a prostitúció, vagyis a férfinak jó oka volt félni a felelősségre vonástól még vendégként is.

A fotós - egy középiskolai diák - épp az egyik közelben lakó barátjánál volt, amikor felfigyelt az utcáról behallatszó furcsa hangokra. Azonnal előkapta a fényképezőgépét és megörökítette a menekülés pillanatait.

Utóbb bevallotta: "Aggódtam, hogy nehogy leégesse a bőrt a nemesebb szervein, miközben csúszik lefelé a csatornán."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.