Ha a pap tüntethet, akkor a prosti is!?

Viszonttüntet a bordély a templomnál

Örömtanya tulajdonosa vonult lányaival tüntetni egy templom elé az Egyesült Államokban, mert megelégelte, hogy a lelkész híveivel évek óta a bordély előtt demonstrál.

2010.08.11 09:23MTI

A sajátos "viszonttüntetés" Ohio államban, Warsaw városban zajlott le: az örömlányok bikiniben ücsörögtek kempingszékeken a templom előtt. Mindez válasz volt arra, hogy a templom gyülekezete a lelkész vezetésével hétvégenként rendre átvonul a szomszédos város, New Castle örömtanyája elé, hogy zavarja a vendégforgalmat. 

Hangszórókon keresztül hallatva hangjukat elítélték a szexipart, és videokamerákkal filmre vették a bordélyhoz érkező vendégek autóinak rendszámát, majd pedig közzétették azokat a világhálón. 

A lelkészt nem tántorította el a temploma előtti tüntetés, sőt azt mondta, hogy a tiltakozás csak erősíti gyülekezete eltökéltségét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.