A zenész azokkal is békül, akik átvágnák a torkát

Kozsó legalizálná a bordélyokat!

Kozsó számára az élet minden területén nagyon fontos a kontaktus, mert olyan emberekkel is ki tud békülni, akik egyébként el akarnák vágni a torkát. Elmondta, miért engedélyezné a bordélyokat...

2009.10.19 18:00juj.hu

Kozsóval a szeretet áramlásának pillanatában beszélgetett a juj.hu, a Danubius Rádió nagy ölelési mozgalmának kellős közepén.

Őt is ölelték, ő is ölelte, akit csak ért, s közben elmondta: számára az élet minden területén nagyon fontos a kontaktus, mert olyan emberekkel is ki tud békülni, akik egyébként el akarnák vágni a torkát.

Ő hisz a kontaktusban. Aztán az interjúban hirtelen átkötött arra, hogy legalizálni kellene a bordélyokat, mert akkor nem kellene suttyomban járni. Ez az élet velejárója.

A lányoknak legyen madame-juk is, s munkájuk tiszteletre méltó. Erről is beszámol részletesebben a videóban...

Kozsó világsztár lesz? Tudja meg!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.