Ágyból ágyba jár a magyar énekes

Kozsó: Pontosan nem tudom, hány nővel voltam

Érzékeny lelkű férfinak tartja magát Kozsó, aki nem egyéjszakás kalandokra, hanem az igazira vár - Ám amíg keresgél, sem hever "parlagon". Részletezni mégsem szeretné, hány hölggyel bújt ágyba szakítása óta.

Nézze meg Kozsó kecske- és muflonvacsoráját! képgaléria

2009.09.21 09:25ma.hu

Megrázkódtatásként érte néhány hónappal ezelőtt Kozsót, hogy párja, Susie kimondta: zárják le kapcsolatukat.

Most gőzerővel keresi új kedvesét, de egyelőre csak éjszakáról éjszakára és ágyból ágyba jár. Pontosan nem tudja, és nem is szeretné megmondani, hány nővel volt együtt március óta. De annyi biztos, hogy ötnél többel - árulta el.

Szakítása óta régi barátnői is keresték, köztük hét-nyolc ismert hölgy - modellek, énekesnők, színésznők -, akikkel együtt vacsorázott, vagy csak teázni ült be. Susie-ba már nem szerelmes, de érthetően nagyon szereti. Nemrég például meglepte egy Michael Jackson-DVD-vel - mesélte a Napi Ásznak a sztár.

Kozsó a közelmúltban sem titkolta, négy hónapja nincs kivel megosztania ágyát, így aztán érzelmileg és szexuálisan is túlfűtött állapotban van.

Az egyéjszakás kapcsolatokat illetően egyáltalán nem elutasító. Pozitívan áll hozzájuk, hiszen - mint mondta - az ilyesmiből könnyen lehet akár tartós szerelem is. Vele már egyszer megtörtént: másfél éves kapcsolat lett egy éjszakából.

Kozsó úgy érzi, egészséges dolog egy férfinál, hogy négy hónap egyedüllét után igényli a testi szerelmet.

Az egyéjszakás kalandokhoz annyit fűz hozzá: tisztában kell lennie vele mindkét félnek, hogy mibe megy bele. Mert ha nem így van, könnyen sérülhet valamelyikük.

Kozsó igyekszik nem elkeseredni attól, hogy jelenleg keresi a párját. Igaz, nemrég úgy nyilatkozott: bizony rádöbbent arra, mennyire nehéz híres emberként ismerkedni...

Exkedvesével, Susie-val közel egy évtized után váltak el útjaik - korábban kollégák, négy éve pedig egy pár voltak.

Kozsó számára akkor vált nyilvánvalóvá, hogy gond van, amikor Susie azt kérte, üljenek le beszélni a kapcsolatukról.

A lány húszéves kora óta volt együtt az énekessel, s kimondta: úgy érzi, sok minden kimaradt az életéből. Az Ámokfutók sztárját váratlanul érte a dolog. Mint mondta, korábban nem is sejtette, hogy a párja másra vágyik, mint ő.

Kozsó, akinek már van egy 18 éves lánya, újabb gyermeket tervezgetett Susie oldalán.

Elmondta: nem vette észre a figyelmeztető jeleket, nem beszélték meg gondjaikat, privát és szerelmi életük csendben elszürkült...

Világsztár lesz Kozsó? Tudja meg!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.