Az énekes le van döbbenve Jacko miatt

Kozsó szerint nem természetes halál volt!

Tóth Gabi egész éjjel sírt a hír hallatán, Bereczki Zoli nem tért magához. L.L. Junior szerint gyászol az egész világ, Kozsó annyira le van döbbenve, hogy alig bír aludni...minden hazai sztárt megrázott Michael Jackson halála!

2009.06.30 06:40rtlbulvar.hu

L.L. Junior: Gyászol a világ, gyászol minden zenész, akinek jó igényei vannak. Szerintem itthon is gyászolunk, sokan.

Kozso: Egyszerűen le vagyok döbbenve.

Edvin Marton: Mély fájdalom van a lelkemben.

Tóth Gabi: Én nem tagadom. Egész éjjel sírtam.

Kozso: Nem is tudtam aludni éjszaka. Ez a hely, a Hősök tere is hozzáköt. Itt forgatta a History albumhoz azt a híres bevezető klipjét, és itt settenkedtünk a forgatáson, nem lehetett volna kihagyni.

L.L. Junior: Azért vagyok én nagyon-nagyon szomorú, mert eddig nagyon sok dologban motivált. Mozdulatai, tánclépései egyedülállóak voltak a világon. A lebegés, amikor az egész teste így csak imitálja, hogy lebeg és súlytalan végig...

Tóth Gabi: Én még beszélni sem tudtam, de négyévesen a bukaresti koncertjének már kívülről tudtam a koreográfiáját. Olyan rajongója voltam, hogy tele volt vele a szobám. A legmeghatározóbb volt, ő segített abban, hogy karrierem elindult, hiszen a tehetségkutatón az ő dalával kerültem be.

Ördög Nóra: Én gyerekkoromban nagyon szerettem Jacko számait, még a Jackson 5-os dallamokat is imádtam. De hát a föld legnagyobb Jackson rajongója, akit ismerek, az Bereczki Zoli, és ő rámragasztotta ezt az elképesztő őrületet.

>Bereczki Zoltán: A határon áthozott videókról megtanulgattam először a forgást, aztán a különböző lépéseket, aztán a nővéremmel azzal játszottunk, vagy szórakoztunk, hogy megtanultuk a thriller a koreográfiáját, szóval elvoltunk gyerekkorunkban.

Szujó Zoltán: Nyilván a Moonwalkkal mindenki megpróbálkozik az élete egy bizonyos szakaszában, én sem vagyok kivétel ez alól. De nyilván azért nem ment az olyan jól, sőt, a világon senki nem tudta ezt olyan jól csinálni, mint ő. Persze, hogy rengeteget táncoltunk rá.

Edvin Marton: Nekem szerencsém volt találkozni vele. New York-ban az Emmy díjátadáson, amikor megnyertem az Emmy díjat zeneszerző kategóriában, akkor gratulált nekem.

Kozso: Pár hónappal ezelőtt egy négyórás teszten esett át Jackson, makk egészségesen, bizonyítva az orvosoknak, hogy képes arra, hogy ezt az ötven koncertet megcsinálja. Majd most hirtelen meghal.

Az én feltételezésem szerint ment ott az alkudozás, hogy nem bír esetleg ennyi koncertet megcsinálni, a befektetők meg azt mondták, hogy a pénzünket nem hagyjuk. És egyetlen reális megoldás volt erre, így nem kell visszafizetni a jegyek árát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.