A közeledés nem csak tréfa volt!

Kozsó Orosz Barbi tudtára adta: lehet folytatás...

Nagy hódolója a népszerű énekes a csinos műsorvezetőnek - Kozsó Orosz Barbi minden műsorát megnézi, most pedig az I Love Balaton-ban palacsintázhatott együtt a vöröshajú sztárral. Élt is a lehetőséggel...

2009.06.26 07:50ma.hu - Fotó: Cool tv

Kozsó jelenleg szingli - A sztár nem csinál titkot belőle, hogy szívesen ismerkedik. Az I Love Balaton című műsorban nemcsak legendás hajtincsét kapta vissza, de vendége lehetett a Cool Night Extra tüzes műsorvezetője, Orosz Barbara.

Kozsó bátortalan puszival, gyengéd köszöntéssel fogadta a hölgyet, akinek, mint elárulta, minden műsorát nézi és "eszméletlen"-nek találja. El is halmozta bókokkal Barbit, s a búcsúzásnál nem titkolta: reméli, ezzel a randival nincs vége a dolognak, lesz folytatás.

A vöröshajú démon azonban boldog kapcsolatban él, s ezt tudtára is adta Kozsónak - írja a Napi Ász.

A népszerű énekes nem csinál titkot belőle, hogy szívesen ismerkedik. Áprilisban meglepő bejelentést tett: szakítottak kedvesével, Susie-val, aki tíz évvel fiatalabb volt Kozsónál.

Pedig korábban úgy tűnt, komolyan tervezgetik közös jövőjüket: a sztár nem egyszer hangoztatta a sajtóban, hogy hamarosan szeretne újra apa lenni, és ezzel a párja is egyetért.

Susie azt mondta neki, ő az a férfi, akinek gyermeket szülne. Kozsónak már van egy lánya, Amanda, aki jelenleg nála lakik. A kislány életében azonban nem vett részt a kezdetektől fogva, s ma is úgy érzi: akkoriban még nem volt érett az apaságra.

Ennek ellenére boldog, hogy mostanra sikerült igazi apa-lánya kapcsolatot kialakítaniuk egymással. Susie és Kozsó kapcsolata az énekes elmondása szerint lassan, csendben elszürkült. Nem beszélték meg problémáikat.

Tíz éve ismerték egymást, ebből négy évet jártak együtt - A fiatal lány, aki húszéves kora óta volt Kozsó párja.

Elmondta neki, úgy érzi, sok minden kimaradt az életéből. Az énekest arcul csapásként érték a történtek, de ma már jobban érzi magát.

Leszögezte: munkaterápiával igyekszik túltenni magát a szakításon, de szívesen jár szórakozni, ismerkedni.

Rá kellett azonban jönnie, hogy ismert arcként ez cseppet sem könnyű.

Állandóan figyelik és tart attól, hogy a lányok egy része nem a belső értékeiért, sokkal inkább azért közeledik hozzá, mert híres ember.

Levelek, telefonhívások - roskadozik a nőktől Kozsó!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.