Melegbordélyban kellett szolgálniuk a gyerekeknek

Szülői engedéllyel adták el bordélyházba a fiatalkorú lányokat

Szüleik csak annyit tudtak, jól fizető állás várja gyermekeiket külföldön, ám a közjegyzői pecséttel ellátott felhatalmazás valójában szexmunkára szólt.

2011.03.18 15:29manna.ro

Több tíz, 16 és 18 év közötti fiatalkorút aláztak meg és bántalmaztak szexuálisan Németországban. A romániai Arad megyei gyerekeket egy jól kiépített emberkereskedelmi hálózaton keresztül jutatták ki a nyugati államba, jól fizető állást ígértek nekik.

A pressalert.ro információi szerint a tinédzsereket már Romániában kiképezték arra, hogyan kényeztessék majd Németországban a klienseket.

Az emberkereskedők ahhoz, hogy a nyugati államba vihessék a kiskorúakat, a szülőktől közjegyző által aláírt és lepecsételt felhatalmazást is kaptak. A szülőknek azt mondták, jól fizető állást kapnak gyermekeik odakint.

Németországba érve a fiatalokat azonban arra kényszerítették, hogy 50-100 euróért árulják a testüket olyan frankfurti bordélyokban, ahová homoszexuálisok járnak.

A kiskorúak átlagban havonta 3000 eurót kerestek fejenként, de volt olyan hónap is, amikor néhányuk keresete elérte az 5000 eurót. A pénz tetemes részét az emberkereskedők kapták meg.

A nyomozók szerint három év alatt legkevesebb húsz fiatal esett a kereskedők hálójába. Az aradi rendőrség a hálózat két tagját őrizetbe vette, továbbá öt fiatal nyomára bukkant, akiket a Temes megyei törvényszéken kihallgattak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.