Az utcalány feljeletette az atyát és társát

Paráználkodott és lopott a pap - egy prostitól!

Úgy tűnik, a két moldovai pap hiányzott arról az óráról, amikor a lelkészképzőben a 7. és 8. parancsolatot oktatták, ezért nem tudták, hogy a paráznaság és a lopás tiltott bűn.

2011.03.17 13:36ma.hu / manna.ro

Keresztet vethetett a pénzre az a prostituált, aki néhány napja két papnak "teljesített szolgálatot", ám a tiszteletlen tiszteletesek nemcsak a paráznaságra vonatkozó tilalmat szegték meg, hanem az aktus végeztével a már korábban ledolgozott munkadíjat is zsebre vágták.

Az Olaszországban történt bűncselekményt két moldovai pap követte el, de az áldozat sem volt rest: azon nyomban feljelentette a csuhásokat - egy ortodox pópát és társát.

Az Úr szolgái eleinte még jól érezték magukat, ám az üzlet az üzlet, így a prostituált az előre kialkudott fél óra leteltével - amiért száz eurót kellett volna kapnia - közölte, itt az ideje visszaváltozni tiszteletessé. A két pap viszont úgy érezte, mégsem járja, hogy csak úgy félúton kiszálljanak, ezért büntetésből inkább elvették az örömlány pénzét.

Az esetet, amely egyébként egy harmadik pap tulajdonában lévő BMW-ben zajlott, az olasz hatóságok jelenleg is vizsgálják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.