A 64 éves katolikus pap 21 éves szeretője

Szexbotrány a parókián

21 éves szeretőjét alkalmazta a hívek szerint az a 64 éves, római katolikus pap, aki az Arad megyei Vingán teljesít szolgálatot.

2010.09.02 12:31MTI

A lakók azzal vádolják a lelkészt, hogy két alkalmazottjától is megvált, hogy fiatal szeretőjét maga mellett tudja, írja a Click! napilap.
 
A rossz nyelvek a fiatal lánnyal indokolják, hogy a katolikus pap megvált a sekrestyéstől és a kántortól, és bérüket szeretőjének ajánlotta fel.
 
A hívek és a pap között az indulatok tegnap este szabadultak el, akik nem tudták lenyelni, hogy a 29 éve ott dolgozó sekrestyés asszonyt és az 1999 óta kántorként dolgozó férfit a lelkész csak úgy kitegye állásából.
 
A pap egyelőre ragaszkodik döntéséhez.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.