Rövid ideig nő volt, de ez elégnek bizonyult

Kislányt szült a pap?!

Sokkolta a közvéleményt a hír, miszerint egy ghánai pap gyermeket szült nemrégiben - Még tanút is megnevezett, aki jelen volt a nagy eseménynél.

2010.08.27 14:29manna.ro - Fotó: news1.ghananation.com

Sokk - egy férfi állítólag kislányt szült Ghánában, sőt, tanút is megnevezett, aki jelen volt az augusztus 10-én lezajlott szülésnél, írja a Libertatea napilap a Daily Guide Ghana kiadványra hivatkozva.

A külföldi lap szerint kisebb tömeg gyűlt össze, hogy meghallgathassa a 24 éves Kwabena Benie történetét, aki Sefwi Wiawso nevű városban él. A szülésnél segédkező Maame Ama Nyata elmondta, bába lévén valóban tanúja volt a férfi vajúdásának.

Benie szerint azért nem hihetetlen és valótlan a története, mert kis időre nővé operáltatta magát, hogy később átélhesse az anyaság örömeit, időközben viszont visszavedlett férfivá.

A ghánai pap azt is elmondta, hogy szex közben vette észre, hogy valami nem stimmel hasa tájékán, a pénisze környékén ugyanis fájdalmat érzett. Azt állítja, hogy idővel a férfi nemi szerve nőivé vedlett át. Röviddel később pedig megtudta, hogy terhes.

"Nem szexeltem, de lehetek terhes?"

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.