Helyettesítette a harangozót, csontjai bánták

Belerokkant a harangozásba a pap

Súlyosan összetörte magát egy 73 éves pap, aki harangozás után legurult a templomtorony lépcsőjén. A beteg harangozó helyett ment fel a magasba.

2011.02.02 18:29manna.ro

Súlyos állapotban szállítottak kórházba egy papot a romániai Iaşi megyében, aki legurult a templom harangtornyának lépcsőjéről.

A 73 éves Vasile Stanciu, aki Prisecani település templomának gondnoka is egyben, egy temetés harangozását fejezte be, amikor megbotlott a lépcsőn, és néhány métert zuhanva legurult róla. A férfit a Szent Spiridon kórházba szállították.

"Nem volt szerencsém. Aznap a harangozót helyettesítettem, aki megbetegedett. A harangok meghúzása után, amikor le szerettem volna menni a lépcsőkön, megbotlottam" - magyarázta a pap.

Az orvosok elmondták, Vasile Stanciunak több helyen eltört a csontja, koponyája is súlyos sérüléseket szenvedett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.