Botrány a pap miatt

Uram segíts! Késsel-bottal esett a lelkipásztornak a neje

Botrány robbant ki hétfő este a Gorj megyei Tismana faluban, miután Nicolae Ciobanu lelkipásztort felesége súlyosan, bottal és késsel bántalmazta.

2010.08.05 11:45manna.ro

Nicolae Ciobanu 42 éves, és ortodox pap a Gorj megyei Celei nevű faluban. Mivel saját bevallása szerint egy alkalommal nem tartotta meg a szentmisét, az érsekség négy hónapra felfüggesztette állásából, és augusztus végén kellett volna visszahelyezzék.

Nicolae az orvosoknak elpanaszolta, hogy felesége, Amelia állandóan pénzt kér tőle, és mivel nem tudott neki adni, a papné ütlegelni kezdte a kezében levő bottal, majd egy konyhakéssel a nyakán is megsebesítette.

A pap szerint nem ez az első eset, hogy a felesége bántalmazza. Az orvosok szerint a lelkipásztor egészségügyi állapota hétfő óta javult. A Gorj megyei rendőrség vizsgálatot indított az ügyben.

Felfüggesztették a "holland" misét tartó papot

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.