Öngyilkosságot akart elkövetni

Fel akarta gyújtani magát a prostituált

Egyelőre nem tudni, hogy mi vitt rá egy prostituáltat arra, hogy hétfő este a bukaresti Berceni negyed egyik benzinkútjánál öngyilkosságot kíséreljen meg. Feltételezhetően drogok hatása alatt állt.

2010.11.24 12:45manna.ro

A 26 éves utcalány megnyitotta az egyik kút csapját, 72 liter benzint locsolt ki maga körül, majd meggyújtotta az üzemanyagot. Az utolsó pillanatban azonban elmenekült a több méteres lángok elől, így sérülés nélkül megúszta a kalandot.

A benzinkút alkalmazottai csak a lángok láttán rohantak ki az épületből, hogy megakadályozzák a benzintartály berobbanását. Nagyobb szerencsétlenség nem történt, csak az a pompa ment tönkre, amivel a prostituált elpancsolta az üzemanyagot.

A bukaresti rendőrkapitányság szóvivője, Christian Ciocan elmondta, az elfogott lány vallomása összefüggéstelen, hol azt állította, hogy etnobotanikus szereket fogyasztott aznap este, hol azt, hogy bűnbanda fenyegette meg, és ezért akarta felgyújtani magát.

Az igazságszolgáltatás még nem döntött afelől, hogy letartóztatja vagy sem a piromániás hölgyet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.