A testüket kellett árulniuk külföldi munka gyanánt

Cigivel tetoválták ki a prostituáltakat

Bíróság előtt kell felelnie annak a négy férfinak, akik román lányokat csábítottak külföldre, hogy ott prostitúcióra kényszerítsék őket. A Vaslui megyei szervezett bűnözés és terrorizmus elleni hatóság kiderítette továbbá, hogy a fiatal lányokat cigarettával égették meg fogvatartói.

2010.07.05 11:43manna.ro

Egy Lavinia nevezetű 21 éves lányt például baby-sitterként csalogatták Spanyolországba. Beszámolója szerint rögtön a megérkezése után egy klubba vitték, ahol kényszerítették, hogy szexuális kapcsolatba lépjen a kliensekkel. Kerítője hogy megfélemlítse, égő cigarettával a bőrébe égette saját nevét.

A fiatal lány jelenleg egy barcelonai szociális központban tartózkodik.

Az elkövetők között szerepel a 35 éves, Maros megyei Aron Paraschiv Aroneasa, a szatmárnémeti származású, 44 éves Vasile Tămăşan, valamint a Vaslui megyei, 28 éves Constantin Trifan és a 32 éves Vasile Savin. Azzal vádolják őket, hogy 2005-2007 között több fiatalt is arra köteleztek, hogy Spanyolországban, Németországban és Szatmárnémeti egyik éjszakai klubjában pénzért árulják a testüket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.