Caterina tinédzser prostitúcióból él

17 évesen 40 férfit fertőzött meg szifilisszel

Összesen negyven férfi kapta el a szifiliszt hat hónap alatt attól a 17 éves lánytól, akivel szexuális kapcsolatba került.

2010.06.23 13:44manna.ro

A Galac megyei Lieşti községből származó kamaszlánnyal négy falu negyven férfija érintkezett, írja a Libertatea napilap internetes oldalán.

Mivel a galaci kórház fertőző osztályán feltűnést keltett, hogy rövid időn belül túl sokan jelentkeztek az egymáshoz közel fekvő falvakból ezzel a nemi betegséggel, a hatóságok kivizsgálást indítottak. Ekkor derült fény arra, hogy a Caterina névre hallgató tinédzser prostitúcióból él.

A kiskorút miután kórházban szállították, a gyermekvédelem szerette volna felügyelete alá helyezni. A kamasz nagymamáját választotta, azonban két napja eltűnt a családi házból. Valószínűleg azért, mert a hozzátartozók hallani sem akarnak róla a rájuk hozott szégyen miatt.

A tinédzser nagymamája, Ecaterina Mitrea elmondta, gondját akarta viselni unokájának, de ő nem hagyta. „Férfiról férfira járt! Egy este szégyen nélkül mesélte el, hogy 11 férfival feküdte le, de mindez nem volt elég. Nemcsak a pénzért csinálta, hanem mert szerette” – mesélte a nagymama.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.