Öko-szellemiség egy bordélyházban

A biciklivel érkezők kedvezményesen kaphatnak prostituáltat

Magáévá tette a "zöld" eszmét egy berlini bordélyház: a környezetvédelem jegyében árengedményt ad azon kuncsaftjainak, akik kerékpáron érkeznek.

2009.07.14 07:13MTI

"A recesszió a mi üzletágunkat sem kímélte" - panaszkodott Thomas Götz, a környezetbarát bordély tulajdonosa. "Azt reméljük, hogy a mérsékelt ár vonzó lesz. Ez jó az üzletnek, meg a környezetnek - és persze jó a lányoknak is" - tette hozzá.

A drótszamáron érkező ügyfelek - és azok is, akik be tudják bizonyítani, hogy tömegközlekedéssel jutottak el a házhoz - öt eurós kedvezményt kaphatnak a 45 perces szolgáltatás 70 euróban megállapított tarifájából.

Mint Götz mesélte: a környezetbarát ajánlat bejött. "Az árcsökkentés miatt legalább 3-5 új kuncsaft jön naponta" - büszkélkedett a tulaj, s megemlítette, hogy a környékükön ezzel csökken az autóforgalom és a parkolással sincs gond. Németország azon kevés országok közé tartozik, ahol legális a prostitúció: mintegy 400 ezer prostituáltat tartanak nyilván, akik 2002 óta munkaszerződéssel űzhetik az ipart.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.