Rossz szobába mentek a razzia alatt

Kollégái verték össze a rendőrnőt: összekeverték a prostival

Tévedésből rontott egy egész csapat rendőr egy szolgálaton kívüli, épp a szabadidejében békésen alvó rendőrnőre egy szállodában és azzal vádolták meg, hogy valójában egy prostituált.

2013.06.11 12:57ma.hu

Rátörtek a békésen szunyókáló rendőrnőre, majd össze-vissza verték egy másik egység tagjai, mert összekeverték egy prostituálttal. A csapat vezetőjét az igazságügyi tisztviselők felfüggesztették az eset kivizsgálásáig.

A félreértés Kína középső részén, Shangqiu városban történt, ahol Wang Lin is szolgál. Szinte sokkot kapott, amikor rárontottak a rendőrök és közölték vele, hogy prostitúció miatt letartóztatják. A riadt nő hiába próbálta az értésükre adni, hogy ő maga is rendőr, oda se hederítettek, csak leteperték és már kattant is a bilincs a csuklóján. Mire felocsúdhatott a döbbenettől, már belülről nézegethette az egyébként jól ismert rácsokat.

Egy teljes éjszakát volt kénytelen eltölteni a cellában, mígnem reggel a váltásba érkező tiszt felfedezte a hibát. "Egy helyettes csapat tartott vizsgálatot a szállodában, és mivel eltévesztették a szobaszámot, rossz nőt tartóztattak le" - magyarázta a kínos bakit a rendőrség szóvivője.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.