Összekeverték egy drogcsempésszel

22 hónapot ült ártatlanul, mert ellopták a személyijét

22 hónapig tartott, mire sikerült az ártatlanságát bizonyítania annak a férfinek, akitől korábban ellopták a személyi igazolványát, majd azt használva kábítószert csempészett a bűnöző.

2012.11.26 07:29ma.hu

Személyi(ség)rablás áldozatává vált egy 30 éves férfi, akinek 22 hónapot kellett börtönben töltenie, mire végre sikerült bebizonyítania ártatlanságát. Tahir Tairitól egy drogcsempész lopta el az iratait, majd azt mutatta fel, amikor 26 kiló heroint próbált Horvátországba csempészni, de lebukott. Nem sokkal később az igazi Tairi átlépte a szerb Bajakovo városnál a határt, ám az útlevélvizsgálat azt dobta fel a határőröknek, hogy egy 15 évre elítélt bűnöző próbál épp átjutni a szomszédos országba.

Azonnal lecsukták a férfit, neki pedig csak mostanra sikerült bebizonyítania, hogy valójában ő is csak ártatlan áldozat a különös ügyben. "Majdnem két évembe telt, hogy bebizonyítsam az ártatlanságom, és most megígérem, hogy jó nagy összegre fogom beperelni a rendőrséget, a bíróságot és a börtönt az elveszett éveimért!" - idézte a Tairi szavait az osztrák austriantimes.at című hírhonlap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.