Kacsázva ment és énekelt a motoron

Túl hangos volt a dajdaj - lebukott a drogcsempész

Marihuánát szállító drogcsempészt fogtak az orosz rendőrök, akik arra lettek figyelmesek, hogy a férfi nemcsak "furcsán" vezeti a robogóját, de feltűnően jó a kedve is.

2012.07.25 09:29ma.hu / MTI

"Fura stílusban" vezette robogóját az a 31 éves férfi, akire épp emiatt figyeltek fel az oroszországi Irkutszk városában posztoló rendőrök, no meg azért, mert feltűnően hangosan énekelte egymás után a slágereket. Mivel már távolról nézve is erősen sejteni lehetett, hogy valamilyen tudatmódosító szer hatása alatt áll, a nyomába eredtek és megállították őt.

Az ellenőrzés során aztán pillanatok alatt kiderült, hogy a fiatalember valóban bedrogozott, a letartóztatását követő orvosi vizsgálaton pedig már az is megerősítést nyert, hogy egészen pontosan marihuánát szívott. Ezt persze már előtte is gyanították, mivel a robogó csomagtartóján egy nagy csokor frissen szedett vadkendert is találtak a rendőrök, bár az esetről hírt adó lenta.ru orosz hírportál arra nem tért ki, hogy pontosan mekkora mennyiségben.

A férfi ellen kábítószer illegális szállításáért indítottak büntetőeljárást, de arról nincs hír, hogy a fogyasztásért és a közlekedési szabályok megsértéséért - ide-oda cikázott az úttest két széle között és előzgette az autókat - is felelnie kell-e.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.