Rossz rakományt diktált be a határon

Elfelejtette, mit szállít: lebukott a drogcsempész

Vagy a meleg ment az agyára, vagy eleve a kelleténél lassúbb agyműködésű volt az a drogcsempész, aki azon bukott le a vámnál, hogy elfelejtette, mi az alibiszállítmány.

2012.07.04 15:29ma.hu

Nem az eszével harcolta ki a kétes "karriert" magának egy drogcsempész, a börtönt viszont annál jobban megérdemli az a férfi, akit a Bulgária és Románia közötti határon szolgálatot teljesítő vámosok csíptek fülön. A 42 éves sofőr akkor bukott le, amikor megkérdezték tőle a tisztek, hogy mit szállít a teherautójában.

A balek csempész rávágta, hogy gépalkatrészeket visz, ám amikor kinyitották a rakteret, ott egy darab alkatrészt sem találtak, helyette viszont több ládányi gyümölcs tornyosodott. Ezután már okkal feltételezték a hatóság emberei, hogy érdemes alaposabban is átnézni a járművet, végül több mint 7 milliárd forint értékben találtak nála kannabiszt, amelyet szerte Európában kellett volna terjesztenie.

Jelenleg fogságban várja a rendőrségi vizsgálat eredményét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.