Egy okostelefont csempésztek be a cellájába

Online valóságshow-t csinált a rab a börtönlétéből

Egy internetezésre is alkalmas okostelefont juttattak valahogyan egy börtönben sínylődő rab cellájába, aki azonnal élő közvetítésbe kezdett: közösségi oldalra töltött fel fotókat mindennapjairól - míg le nem bukott.

2012.06.06 07:29ma.hu

Megsértette a börtön szabályait, ezért büntetésre kell számítania annak a romániai rabnak, aki a temesvári börtönben egyelőre tisztázatlan módon hozzájutott egy okostelefonhoz, azzal pedig azonnal online közvetítésbe kezdett: létrehozott egy facebookos profilt, majd arra képeket töltött fel a cellájáról és az ételekről, amelyeket kapott.

A gúnyolódó megjegyzésektől a börtönőrök sem menekülhettek meg, amivel minden bizonnyal nem lopta be magát fogvatartói szívébe, de ez nem képezte külön vizsgálat tárgyát, épp elég kihágás volt már az is, hogy engedély nélkül tartott és használt telefont, az internetről már nem is beszélve. A lőfegyverekkel összefüggő bűncselekmények miatt három évre ítélt Lavinius Sofei börtönidejét mindenesetre 12 hónappal megfejelték.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.