Visszaügyeskedte magát a fegyintézetbe

A börtön rabja: imád a rácsok mögött lenni

A szó szoros értelmében a börtön rabja egy 70 éves olasz férfi, de nem úgy, mint sokan mások: ő akkor érzi a legjobban magát, ha épp le van tartóztatva. És ezért mindent meg is tesz.

2012.04.05 09:29ma.hu

Minden pocikájában a börtön rabja egy 70 éves olasz férfi, olyannyira, hogy amikor háziőrizetet rendeltek el számára, úgy döntött, mégis inkább a rácsok mögötti világot választaná. Ezért aztán kisétált a lakásából, majd egy utcai telefonfülkéből hívta fel a rendőrséget, hogy közölje: a tiltás ellenére nagyon is elhagyta otthonát.

A rendőrség azonnal útnak eredt, hogy beszállítsa a háziőrizet megszegéséért, ám legnagyobb meglepetésükre a férfi kifejezetten boldog volt, amikor meglátta őket. Csupán annyit kért, hogy amennyiben lehetőség van rá, akkor kedvenc helyére, az aostai börtönbe legyenek szívesek "beutalni".

A hírt közzétevő austriantimes.at hírhonlap arról nem számolt be, hogy eredetileg mi volt a bűne a Lodi városában élő idős férfinek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.